Zodiile

BERBEC

 21 martie – 20 aprilie

     Imaginati-va un tanar imparat abia urcat pe tron care vrea sa se afirme… nu stie inca nimic despre cum se conduce o imparatie si cu toate astea vrea sa arate tuturor ca acum el este pe tron si vrea sa demonstreze de ce este capabil.
Furtunos, nemilos la nevoie si foarte incapatanat cand vine vorba de scopurile sale desi nu are tact cu siguranta nu ii lipseste deloc determinarea. El nu este aici doar ca sa se prezinte ci este aici in primul rand ca sa se afirme.

Inteligent, sarcastic, se comporta ca un veteran in orice intreprinde, si chiar ii iese…lasand mai mereu in urma lui impresia dorita. Ce-i in gusa-i si-n capusa si nu prea, deoarece de cele mai multe ori poate surprinde prin atitudini neprevazute si viziuni non-conformiste.1BERBECAdesea reuseste in viata, ajungand pe pozitii de conducere sau facand fata cu brio chiar si celor mai nefavorabile situatii. Nu stie ce inseamna sa apleci capul nici in cariera si nici in iubire. Ca partener de viata se dedica complet, este darnic din toate punctele de vedere si poate fi chiar tolerant insa cu singura conditie de a nu fi tras in jos, deoarece in viata ii place sa avanseze, oricine ii va opri sau incetini semnificativ evolutia va fi dat la o parte. In iubire face foarte clar diferenta intre sentimente si pura placere iar daca se intampla sa insele poti fi sigur ca nu vei afla decat daca el isi doreste sa afli.
Nu se da batut niciodata si duce pana la capat orice batalie.

Recomandare: mai bine cu ei decat impotriva lor.
Motto: scopul scuza mijloacele.
Calitate: ambitia
De imbunatatit: impulsivitatea

 

text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

6 gânduri despre „BERBEC”

Lasă un comentariu