Uncategorized

BALANTA

23 septembrie – 22 octombrie

Eleganta, sarmanta si cu un magnestism aparte, atunci cand intra intr-o incapere, balanta aduce cu ea rafinamentul si bunele maniere.Capabila sa isi intoarca intreaga fiinta cu susul in jos doar de dragul armoniei si aparentelor balantei ii e greu sa spuna nu compromisurilor menite sa mentina echilibrul.

7BALANTA
Nu ii place cearta, scandalul dar cu toate astea ii vine greu sa isi tina gura, drept urmare, va evita sa iti spuna in fata ceea ce crede despre tine dar va avea grija sa afle altii la ce concluzii a ajuns in ceea ce te priveste. Desi oscilanta – din cauza faptului ca vede toate laturile unei probleme si vrea sa fie mereu corecta – balanta devine categorica atunci cand vine vorba de libertatea ei si atunci cand ii este clar ca este in fata unei nedreptati.

Deschisa si binevoitoare balanta poate deveni nesincera si suspicioasa daca i se dovedeste ca cineva ii poarta pica sau are alte intentii decat cele declarate; in acel moment apeleaza la diplomatie iar persoana care pana mai ieri se bucura de gratiile balantei acum se bucura de „amabilitatea” unei masti pe care aceasta o poarta, pentru ca desi a inteles cu cine are de-a face balanta nu ii tranteste usa-n nas doar de dragul aparentelor la care tine atat de mult.

Ii place foarte mult sa calatoreasca, sa intre in contact cu oameni noi si sa fie rasfatata iar in iubire este pregatita sa ofera tot ce are mai bun si mai frumos dar vrea sa primeasca exact la fel inapoi. Avand nevoie de multa atentie, o balanta care nu simte ca este centrul universului pentru partenerul ei este o balanta profund nefericita si cel mai probabil isi va lua zborul spre un alt univers in care ea sa fie in centru.

Motto: „Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul” Jean Grenier
Recomandare: trebuie trata cu atentie deoarece – pt ca de dragul armoniei si aparentelor una gandeste si alta spune – balanta poate deveni imprevizibila
Calitate: diplomatia
De lucrat la: duplicitate

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

6 gânduri despre „BALANTA”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s