Uncategorized

FECIOARA

23 august – 22 septembrie

Ascutimea gandirii si limpezimea cu care fecioara vede lucrurile sunt cele mai puternice atuuri ale acesteia. Oricat ar fi de greu de digerat realitatea, fecioara nu se va imbata niciodata cu apa rece si va spune lucrurilor pe nume fara pardon, fara ocolisuri.

6FECIOARA


Ordine, disciplina, atentie la detalii sunt doar inca cateva dintre cuvintele care o descriu; toate aceste calitati se manifesta pe plan profesional – unde fecioara este foarte apreciata si deosebit de greu de dat la o parte de o eventuala concurenta – sub forma de rigurozitate.


Pe plan personal insa aceste calitati se manifesta sub forma unei „raceli”. Incercand sa scoata tot ce e mai bun din oameni (mai ales din cei la care tine) fecioara poate parea impenetrabila, greu de impresionat si chiar greu de multumit. Realitatea este insa ca fecioara nu este insensibila, ba chiar din contra! Daca te recomanda un mod cinstit de a fi, daca esti dispus sa muncesti pentru ceea ce iti doresti si daca esti o persoana echilibrata cu siguranta vei castiga respectul, suportul si afectiunea fecioarei.


Ca traire interioara fecioara este permanent framantata de acest perfectionism si asta pentru ca cele mai mari pretentii nu le are de la cei din jur ci de la propria persoana. Reuseste destul de greu sa se deconecteze de la toate responsabilitatile care ii revin motiv pentru care ar fi indicat sa isi gaseasca o pasiune care sa o ajute in acest sens.

 

Recomandare: alegeti bine bataliile cu o fecioara; are o logica de fier si este un orator desavarsit.
Motto:„Sub pretextul că perfecţiunea nu există, nu vă păstraţi cu grijă toate defectele.”— Jules Renard
Calitate: gandirea extrem de structurata
De imbunatatit: capacitatea de a se lasa dus de val

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

5 gânduri despre „FECIOARA”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s