Uncategorized

GEMENI

21 mai – 20 iunie

Cu orizonturi largi si deschisi fata de orice vine inspre ei gemenii sunt foarte inteligenti, sociabili, vorbareti (daca considera ca au cu cine) si mereu pe pas de plecare. Fie ca pleaca intr-o calatorie sau incep un nou proiect ei au mereu nevoie de miscare. Nimic nu ar fi mai ingrozitor pentru un geaman decat sa ii rapesti libertatea de miscare si de exprimare.

3GEMENI

Felul relaxat de a fi si aparent relaxat de a vedea viata ii poate face uneori sa para zapaciti si neatenti realitatea este insa ca nu le scapa niciun detaliu, fiind extrem de atenti la tot ce se petrece in jurul lor si identificand rapid atat punctele tari cat si cele slabe ale celor din jur.

Din pacate „unde-s doi puterea creste” se dovedeste a nu fi intotdeauna adevarat si in cazul gemenilor, care pot trece usor de la o stare la alta devenind astfel imprevizibili chiar si pentru ei insisi.
Pot fi rautaciosi la suparare insa nu sunt razbunatori arma lor fiind cuvantul sau indiferenta. Asadar, sunt in stare sa te bage sub o ploaie de cuvinte bine alese si menite sa te puna la punct ori sa dispara pur si simplu din viata ta dar nu sunt in stare sa planuiasca cele mai sumbre metode de razbunare, iar asta nu pentru ca nu ar putea ci datorita faptului ca pentru ei razbunarea-i arma prostului.

Punand mare pret pe comunicare, primul criteriu atunci cand intra intr-o relatie serioasa cu cineva – pas pe care il fac foarte greu – este inteligenta.

Recomandare: nu lua personal schimbarile de dispozitie ale gemenilor. Cum le vine asa le trece.

Motto: „Libertatea omului este partea divină din el.” Petre Tutea
Calitate: sociabilitatea
De imbunatatit: rabufnirile

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

5 gânduri despre „GEMENI”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s