Uncategorized

PESTI

19 februarie – 20 martie

Sociabili, placuti, intuitivi si cu o mare capacitate de sacrificiu personal, pestii sunt cei care ii vor pune pe cei dragi mereu pe primul loc. Se ingrijesc mereu ca ceilalti sa fie bine, impacati si fericiti, pana in punctul de a uita aproape complet de propria persoana. Ei iubesc oamenii si sunt capabili sa vada ceva frumos in orice persoana, insa nu sunt naivi si stiu sa traseze clar limita dintre oamenii aproapiati sufletului lor – carora se va dedica total – si restul lumii.

12PESTI

Cu toata inima pe tava si gelosi, pestii au un al saselea simt extrem de bine dezvoltat si in dragoste. Stiu sa iubeasca complet si frumos, dar din pacate nu stiu intotdeauna cand sa puna punct unei relatii, iar asta nu pentru ca nu ar vedea ce se petrece in jurul lor, ci tocmai pentru ca vad prea bine si, drept urmare, vad mereu si ceea ce este frumos, mai ales in oamenii pe care ii iubesc sau pe care i-au iubit.


Pestilor le este foarte greu sa invete sa innoate pentru propria persoana si propriul interes, nu doar in sprijinul sau beneficiul altora. Adevaratele lupte ale pestilor sunt mereu cele cu propria persoana din cauza dificultatii de a separa ceea ce simt de ceea ce le dicteaza ratiunea.

Recomandare: nu subestima pestii; sunt buni, dar nu naivi
Motto: “Sacrificiul presupune o doza de bunatate si un grad de inteligenta care nu se gasesc pe toate drumurile” George Sand
Calitate: intuitia
De imbunatatit: dozarea faptelor menite sa ii ajute pe ceilalti

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

6 gânduri despre „PESTI”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s