Uncategorized

RAC

21 iunie – 22 iulie

Familia! Iata ce este cel mai de pret lucru pentru un rac! Puternic atasat de familie, de locul din care provine si de cei dragi lui racul este statornic, iar dupa armura de fier in care se deghizeaza se afla o persoana careia nu ii plac deloc conflictele dar care nu s-ar da la o parte de la razboi cand vine vorba de familia sa.

4RAC

Atunci cand cauta atentie sau se simte pus la colt racul va apela la manipulare – poate chiar si fara sa realizeze – sau se va retrage repede, repede in carapacea sa. Capabil si de acte de non-conformism atunci cand situatia o cere, racul este totusi la baza o fire conservatoare cu valori bine inradacinate si de care nu ii face placere sa se instraineze. Imbracat frumos, decent, cu un zambet senin si molipsitor pe buze racul se face placut din prima.
Datorita acestei elegante in atitudine aproape ca ai putea baga mana in foc ca nu are niciodata probleme – racul tradandu-si foarte greu trairile in fata necunoscutilor – insa in intimitatea familiei si a oamenilor de suflet lucrurile stau cu totul diferit. Fire atat intuitiva cat si foarte sensibila racul pune destul de usor la suflet vorbele celor din jur precum si micile gesturi care l-ar putea incomoda.
Foarte muncitor il putem gasi lucrand alaturi de familie sau prieteni apropiati deoarece are nevoie mai mereu de confirmarea faptului ca face bine ceea ce face si de incurajari, altfel din cauza sensibilitatii deosebite risca sa se descurajeze inca de la primul gand de indoiala.
De cele mai multe ori se afla in relatii de lunga durata; iubind cu profunzime si cu toata fiinta lui, el nu si-ar putea imagina viata fara o familie careia sa ii apartina.

Recomandare: orice discutie trebuie purtata civilizat, fara jigniri de niciun fel pentru ca s-ar putea sa il raneasca mai mult decat va imaginati
Motto: “Familia nu este cel mai important lucru. Este totul.” – Michael J. Fox
Culoare: verde
Calitate: devotamentul fata de familie
De imbunatatit: rezistenta la stres

 

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

5 gânduri despre „RAC”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s