Uncategorized

SAGETATOR

22 noiembrie – 21 decembrie

Jumatate cal si jumatate om, sagetatorul cauta mereu sa escaladeze noi culmi si sa realizeze lucruri marete. Nu se da in laturi de la a-si asuma riscuri, insa nu va risca niciodata sa ajunga in situatia in care sa nu mai vada padurea din cauza copacilor; cu alte cuvinte sagetatorul nu va considera niciodata oportun sa se piarda in prea multe detalii. El stie clar unde vrea sa ajunga si porneste cu mult elan si optimism in directia dorita, chiar daca se mai intampla ca aceasta energie sa se piarda pe parcurs iar sagetatorul sa se trezeasca cu un proiect inceput si abandonat.

9SAGETATORDesi acest fel de a fi poate fi privit de unii cu scepticism, atitudinea sagetatorului nu se trage din inconstienta (el fiind perfect constient de realitatea care il inconjoara), ci din increderea sincera ca totul va fi bine. Astfel, sagetatorul se prezinta ca fiind o persoana vesela, aventuroasa si cu o gandire pozitiva. Cu o parere buna despre el si despre felul in care intelege sa isi traiasca viata, sagetatorul poate parea infumurat si uneori are tendinta de a-i judeca pe cei din jurul sau.

Constient fiind de natura sa, sagetatorul isi va alege ca partener de viata o persoana care sa ii poata fi alaturi in toate „calatoriile” sale si care sa inteleaga ca el nu va putea fi pus niciodata intr-o patratica in care sa fie la fel ca toti ceilalti.

Recomandare: daca vrei si crezi ca poti face fata unei pareri sincere te poti baza pe sinceritatea sagetatorului
Motto: “Indiferent daca gandesti ca poti sa faci un lucru sau gandesti ca nu poti sa il faci, ai dreptate.” Henry Ford
Calitate: curajul cu care imbratiseaza viata
Mai are de lucrat la: tendinta de a deveni superficial (nepunand mare pret pe detalii)

 

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

5 gânduri despre „SAGETATOR”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s