Uncategorized

SCORPION

23 octombrie – 21 noiembrie

Cu privire patrunzatoare, impunator, inzestrat cu o intuitie aparte si capabil azi sa te iubeasca iar maine sa te urasca, scorpionul este omul extremelor. Odata „deranjat” scorpionul nu va ezita sa iti dea lovitura fatala – pentru el lucrurile fiind ori albe ori negre – pe principiul totul sau nimic, iar reactia pe care o are i se pare perfect normala si nu-l framanta catusi de putin disproportia cu care riposteaza.

8SCORPION

Pur si simplu, scorpionul are foarte clar trasate limitele dincolo de care nu ar trebui sa se treaca, iar in general toate aceste limite se pot traduce printr-un singur cuvant: tradare (sau orice seamana cu o tradare). Asadar, un scorpion poate trece cu vederea anumite abateri dar nu va trece niciodata cu vederea ceea ce el considera ca a fost tradare.


In iubire este foarte sexual, pasional, posesiv, gelos, cu daruire totala – trup si suflet – si va incerca mereu sa fie in control dar asta nu pentru ca simte nevoia sa fie „seful” partenerului ci pentru ca vrea sa se asigure ca nu ii scapa nimic si ca nu va putea fi inselat/pacalit.


Nevoia permanenta de intensitate il poate face ca – fara sa isi dea seama – in iubire sa aleaga relatii tumultoase/ iubiri imposibile in care trairile sunt de la agonie la extaz.
Foarte precaut, cand vine vorba de persoana sa scorpionul va pastra mereu un as in maneca. Exact ca un contract pe care il citesti, ai impresia ca ai citit si inteles tot, dar nimeni nu te informeaza ca exista si o anexa scrisa marunt si care poate schimba cu totul intelesul contractului; cam asa si cu scorpionul. Nu face asta din rautate, nici pe departe! Ci e o modalitate de a se apara anticipat. In caz de ceva va scoate din maneca anexa pe care nu ti-a aratat-o si se va folosi de ea.


Intuitia scorpionului il ajuta nu doar in plan personal ci si profesional, scorpionul avand un fler deosebit in afaceri. Ca angajat desi e disciplinat, punctual, atent (nu pentru ca vrea ci pentru ca stie sa nu isi taie craca de sub picioare) se va simti incorsetat si va cauta mereu o cale prin care sa ajunga sa fie propriul sef.

Recomandare: cand ai de-a face cu un scorpion nu uita ca are mereu garda sus si ca intentile ii pot fi schimbatoare
Motto: „Prefer să mor de pasiune decât de plictiseală.” — Pablo Picasso
Calitate: intuitia
Mai are de lucrat la: tendinta de a se razbuna

 

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

5 gânduri despre „SCORPION”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s