Uncategorized

TAUR

21 aprilie – 20 mai

        Poate duce pe umerii sai intreaga lume daca asta ii va aduce confort financiar (in primul rand) si recunoastere sociala. „Cu toata lumea si singur in acelasi timp” taurul nu se da in laturi nici de la munca dar nici de la distractie de calitate intre prieteni. Ii place sa braveze si sa se inconjoare de persoane care i-ar putea fi la indemana pentru o ascensiune sociala mai lina – nu pentru a parveni ci pentru a-i fi munca putin mai usoara.

2TAUR

      Duce intotdeauna lucrurile incepute la bun sfarsit si cauta mereu sa se perfectioneze in orice activitate desfasoara. Extrem de abil si inteligent taurul prefera sa isi reinvesteasca banii decat sa ii cheltuie in mod nesabuit pe tot felul de placeri (altele decat mancarea). Acest amant al bunului gust nu agreaza deloc vulgaritatea si persoanele neingrijite, iubeste lucrurile de calitate si    oamenii buni.

    O piatra de moara se dovedeste a fi dificultatea acestuia de a accepta si viziunea/parerea altei persoane, motiv pentru care va face tot posibilul sa fie mereu pe pozitie de conducere sau control. Din cauza acestei rigiditati de care da dovada poate privi cu ochi nu tocmai buni (dar pe ascuns) succesul persoanelor din jurului lui care pana ieri ii erau egali si care nu au reusit sa ii intre la suflet in mod deosebit.

          Atunci cand iubeste cu adevarat nu este numai posesiv ci si fidel si de nadejde insa daca partenerul de viata incearca sa il ingradeasca cu siguranta nu va ezita sa isi foloseasca coarnele pentru a rupe gardul.

Recomandare: cand ai propria parere despre ceva cel mai bine ar fi sa o prezinti cat mai diplomat si detasat altfel risti sa il faci sa se incapataneze
Motto: „Fiţi perseverenţi! Uneori, încăpăţânarea face minuni.” Donald Trump
Calitate: perseverenta
De imbunatatit: incapatanarea

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

5 gânduri despre „TAUR”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s