Uncategorized

VARSATOR

21 ianuarie – 19 februarie

Cu o perspectiva mereu inedita, indrazneata si diferita de a celorlalti, varsatorul debordeaza de originalitate. El stie ca este diferit si ii place! Se va imbraca intotdeauna dupa propriul gust si nu in functie de moda, iar aceasta regula o va aplica in toate aspectele vietii sale, alegand mereu sa fie autentic si fiindu-i indiferent de ceea ce ar putea crede altii. Singurii oameni de a caror opinie chiar ii pasa – dar asta nu inseamna ca si tine cont de ea intotdeauna! – sunt membrii familiei sale, carora le este mereu alaturi cu conditia sa nu se simta sufocat.

11VARSATOR

Varsatorul poate vedea licarirea acolo unde toti vad doar intunericul si poate vedea raspunsul acolo unde toti vad doar intrebarile – si asta datorita modului aparte prin care percepe lumea. Insa, din pacate, cateodata ii vine foarte greu sa se desparta de unele dintre ideile sale, iar atunci varsatorul devine rigid si extrem de greu de gestionat.
Pentru ca iubeste oamenii, varsatorul este mereu inconjurat de prieteni si are o viata sociala activa in care are grija sa ofere persoanelor dragi: atentie, suport, afectiune si nenumarate sfaturi sincere si binevoitoare.


Genuin si bine intentionat, varsatorului ii place totusi sa i se recunoasca meritele, iar daca acest lucru nu se intampla afiseaza un aer deranjat (aparent fara motiv) si, cel putin o perioada, prefera sa se distanteze, pentru a se putea detasa de situatia care l-a deranjat si pentru a pedepsi cu indiferenta sa pe cel care nu a inteles sa isi arate catusi de putin recunostinta. Varsatorul vrea mereu sa isi puna amprenta pe tot ce il inconjoara si simte nevoia sa i se confirme cat de special este, vrea „aplauzele multimii” si – cu toate ca nu recunoaste niciodata – ii place un pic prea mult sa se simta cireasa de pe tort, ceea ce tradeaza un ego la care ar mai putea lucra.


Pe plan sentimental se orienteaza catre relatii de lunga durata, bazate pe iubire si respect, iar pentru ca ii place stabilitatea va fi dispus sa depaseasca impreuna cu partenerul orice surpriza neplacuta ar avea viata sa le ofere.

Recomandare: daca vrei sa ai un varsator in preajma, permite-i sa fie el insusi si nu incerca sa il constrangi cu nimic
Motto: „Încearcă să fii cât de original poți, fă doar ceea ce sufletul și inima te îndeamnă să faci.” — Michael Jackson
Calitate: originalitatea
Mai are de lucrat la: ego si atasamentul fata de propriile idei

 

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

5 gânduri despre „VARSATOR”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s