Uncategorized

Este astrologia un pacat?

Din punctul meu de vedere, astrologia este o stiinta, care considera ca fiecare persoana vine cu anumite predispozitii in viata, in functie de pozitia planetelor in momentul nasterii acesteia.

209981-675x450-Astrology-book

 

Asadar astrologia trebuie privita ca un instrument, ca pe un ajutor – nu ca pe un fatalism – ea ne ajuta sa ne intelegem pe noi insine mai bine si sa preintampinam anumite eventuale probleme, insa ce facem si ce alegem depinde doar de noi. Soarta ne-o decidem noi, nu astrologia.
Spre ex. astrologia nu iti va spune niciodata nr castigatoare de la loto insa iti poate spune cand planetele sunt asezate de asa natura inca sansele tale de castig sa fie mai favorabile. Asta nu inseamna nici ca vei castiga si nici ca trebuie sa joci la loto. Este alegerea ta iar viitorul tau depinde doar de tine.
Legat de tangenta cu religia,  si in biblie e mentionat ca astrele arata vremurile viitoare (geneza 1:14), iar magii tot citind in stele au aflat de Iisu
s (Matei 2:1-2) – chiar daca in Vechiul Testament era interzisa pentru a preveni amestecul evreilor cu alte neamuri. Dincolo de toate si astrologia e o practica de mii de ani, care poate sau nu sa completeze religia – la liberul arbitru al fiecaruia.
In ceea ce ma priveste, tocmai pentru ca suntem unici, pentru ca asa a ales Dumnezeu sa fim, consider ca este dreptul nostru sa interpretam Biblia, viata si tot ce ne inconjoara asa cum simtim noi ca trebuie, daca facem acest lucru in bine si pentru bine.
Ca orice obicei, teorie sau practica, atat timp cat nu te departeaza de Dumnezeu, ci chiar iti foloseste si in a-i ajuta pe cei din jurul tau, astrologia e buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s