Uncategorized

ZODIILE DE FOC

 

SSSSSSSSSS

Persoanele nascute in zodii de foc sunt temperamentale, pline de viata si de miscare. Ele se fac auzite si tind sa isi impuna punctul de vedere. Au un simt estetic bine dezvoltat si isi vor exprima trairile chiar si prin felul in care isi aleg vestimentatia. Nu le trebuie mult pentru a se simti calcate pe coada, iar reactia lor va fi una exploziva dar de scurta durata.

Atunci cand elementul foc este la putere putem fi mai precipitati, cu reactii exagerate sau chiar teatrale insa putem da dovada si de mult entuziasm si forta.

 

CELE PATRU ELEMENTE

elements

Spiritul, trupul, mintea si emotiile sunt cei patru mari piloni care ne cladesc si ne inalta. In absenta oricaruia dintre acestia omul nu ar mai fi intreg ori nu ar mai fi deloc. Va puteti imagina o persoana fara spirit ori fara trup? Desigur ca nu! Iar persoana fara minte sau emotii ar fi condamnata la o viata in pustietate.

Pentru a fi complet si pentru a putea trai avem nevoie de spirit, de trup – fara de care nu am fi – si avem o indispensabila nevoie si de capacitatea de a gandi si de a simti, in astrologie acesti patru piloni sunt tradusi ca fiind cele patru elemente, ce formeaza cele patru mari grupe in care sunt impartite semnele zodiacale.

Este bine sa retinem ca fiecare om – asa cum are spirit, trup, minte si emotii – are si toate cele patru elemente doar ca la fiecare dintre noi – in functie de zodie, dar nu numai! -predomina unul dintre cele patru.

ZODIILE DE FOC – spirit – BERBEC, LEUSAGETATOR

ZODIILE DE PAMANT – trup – TAUR, FECIOARACAPRICORN

ZODIILE DE AER – minte – GEMENI, BALANTAVARSATOR

ZODIILE DE APA – emotii – RAC, SCORPIONPESTI

3 gânduri despre „ZODIILE DE FOC”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s