Uncategorized

ZODIILE DE APA

apa1ok

Persoanele nascute in PESTI, RAC, SCORPION se fac remarcate prin felul in care stiu sa raspunda asteptarilor celor de care sunt interesate. Ele sunt curgatoare, atente la nevoile persoanelor dragi dar mai ales la nevoile partenerului de viata; sunt capabile sa umple golul din sufletul oricui, prin sensibilitate, atentie si invaluire.

In interactiunea cu ele este de dorit a nu uita ca – desi au aceasta abilitate de a se putea pune pe locul doi – pretul atentie si implicarii lor este controlul. Tocmai pentru ca se sacrifica pe ele insele in beneficiul altora vor avea pretentia de a fi mereu in control din toate punctele de vedere.

Ofera totul si pretind in schimb siguranta, siguranta maxima! Iar daca incep sa se simta in pericol ori tradate toata acea apa – atat de potrivita in orice forma – se va involbura si se va intoarce fara a clipi impotriva ta.

 

CELE PATRU ELEMENTE

quattro_elementi

Spiritul, trupul, mintea si emotiile sunt cei patru mari piloni care ne cladesc si ne inalta. In absenta oricaruia dintre acestia omul nu ar mai fi intreg ori nu ar mai fi deloc. Va puteti imagina o persoana fara spirit ori fara trup? Desigur ca nu! Iar persoana fara minte sau emotii ar fi condamnata la o viata in pustietate.

Pentru a fi complet si pentru a putea trai avem nevoie de spirit, de trup – fara de care nu am fi – si avem o indispensabila nevoie si de capacitatea de a gandi si de a simti, in astrologie acesti patru piloni sunt tradusi ca fiind cele patru elemente, ce formeaza cele patru mari grupe in care sunt impartite semnele zodiacale.

Este bine sa retinem ca fiecare om – asa cum are spirit, trup, minte si emotii – are si toate cele patru elemente doar ca la fiecare dintre noi – in functie de zodie, dar nu numai! -predomina unul dintre cele patru.

ZODIILE DE APA – emotii – RAC, SCORPIONPESTI

ZODIILE DE FOC – spirit – BERBEC, LEULEU

ZODIILE DE PAMANT – trup – TAUR, FECIOARACAPRICORN

ZODIILE DE AER – minte – GEMENI, BALANTAVARSATOR

3 gânduri despre „ZODIILE DE APA”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s