Uncategorized

ZODIILE DE PAMANT

heather-marshall-earth-signs-set-copy

Cat se poate de realisti si cu picioarele pe pamant cei nascuti in zodiile CAPRICORN, FECIOARA si TAUR vin sa ne aminteasca masura lucrurilor – fecioara, sa ne disciplinize – capricornul si sa ne ambitioneze sa tindem catre o viata imbelsugata – taurul.

Persoanele din aceste zodii sunt chibzuite, determinate si foarte greu de mutat din loc; ele isi cunosc foarte bine scopul si interesul, sunt cerebrale si se mandresc cu asta, iar cu motivatia corecta sunt intotdeauna dispusi sa isi sufulce manecile si sa se apuce de munca. Insa toata ambitia si determinarea le poate optura vederea si ii poate face sa para sau sa devina incapatanati si egocentristi.

Sunt parteneri statornici si de nadejde dar partenerii de viata vor avea datoria de a le aminti ca de multe ori o pauza nu poate face decat bine. Este indicat ca atunci cand sunt intrerupti din activitatile lor acest lucru sa se faca cat mai delicat, deoarece atunci cand sunt iritati ori devin explozivi ori inchid toate usile catre ei iar comunicarea cu acestia devine imposibila.

 

CELE PATRU ELEMENTE

the_four_elements__by_bethfoxcroft-db70bhz

Spiritul, trupul, mintea si emotiile sunt cei patru mari piloni care ne cladesc si ne inalta. In absenta oricaruia dintre acestia omul nu ar mai fi intreg ori nu ar mai fi deloc. Va puteti imagina o persoana fara spirit ori fara trup? Desigur ca nu! Iar persoana fara minte sau emotii ar fi condamnata la o viata in pustietate.

Pentru a fi complet si pentru a putea trai avem nevoie de spirit, de trup – fara de care nu am fi – si avem o indispensabila nevoie si de capacitatea de a gandi si de a simti, in astrologie acesti patru piloni sunt tradusi ca fiind cele patru elemente, ce formeaza cele patru mari grupe in care sunt impartite semnele zodiacale.

Este bine sa retinem ca fiecare om – asa cum are spirit, trup, minte si emotii – are si toate cele patru elemente doar ca la fiecare dintre noi – in functie de zodie, dar nu numai! -predomina unul dintre cele patru.

ZODIILE DE PAMANT – trup – TAUR, FECIOARA, CAPRICORN

ZODIILE DE AER – minte – GEMENI, BALANTA, VARSATOR

ZODIILE DE APA – emotii – RAC, SCORPIONPESTI

ZODIILE DE FOC – spirit – BERBEC, LEU, SAGETATOR

3 gânduri despre „ZODIILE DE PAMANT”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s