Uncategorized

NOIEMBRIE

autumn-fall-halloween-hello-november-Favim.com-4888292

Inceputul lunii noimebrie vine cu o noua viziune asupra a tot ceea ce inseamna creativitate. Este un inceput de luna in care vom simti ca putem fi intr-adevar stapanii propriei vieti si in care ne poate cuprinde un foarte frumos val de curaj si dorinta de a iesi din tipare. Daca vom incerca sa nu punem piedici acestor porniri si sa nu luptam impotriva lor, vom descoperi ca avem in noi puterea de a iesi din zona de comfort si vom avea ocazia sa invatam despre cat de priceputi putem fi in a da viata visurilor si aspiratiilor noastre.

Aceasta pornire catre teritorii necunoscute poate provoca o revolutie inauntrul nostru; revolutie care ne poate face sa devenim imprevizibili. Este un inceput de luna in care ne vom dori si vom face tot ce tine de noi sa gasim un echilibru; un inceput in care totul se completeaza si in care vom fi guvernati aproape in egala masura de ratiune si de sentimente.

Ratiunea nu va mai fi in lupta cu sentimentele ci va dori sa vada cum poate veni in slujba acestora, iar in acest fel cele doua laturi vor forma o echipa care va avea un scop comun: acela de a bucura sufletul atat prin ratiune cat si prin simtire – atat prin ganduri, cat si prin fapte.

Ne trezim pusi in fata unei dorinte de progres, simtim ca avem forta sa strabatem muntii si suntem dispusi sa o facem – dar nu la pas – ci in zbor, deoarece elanul pe care il avem ne e de ajuns pentru a ne face sa simtim ca orice este posibil.

finding-your-true-self-spiritual-universe

Pe la mijlocul lunii relatiile de iubire vor fi si mai armoniose, iar acolo unde pana acum au existat tensiuni s-ar putea gasi cea mai buna solutie pentru a trece peste orice provocare. Persoanele singure este posibil sa cunoasca pe cineva care le va face inima sa tresara si poate chiar vor pune bazele unei viitoare relatii. In zilele de 15-16 noiembrie – in mod deosebit – accentul va cadea de armonie, iubire si pe tot ce inseamna frumos.

Insa icepand cu 17 noiembrie, ratiunea s-ar putea sa ne joace feste – in sensul ca va dori un control total asupra a tot ceea ce se intampla, iar comportamentul nostru poate fi inteles ca unul taios, rece sau chiar agresiv – mai ales verbal.

Sub imperiul acestui elan de la inceputul lunii vom fi predispusi sa uitam ca scopul nu scuza mijloacele si vom avea tendinta de a trece peste cadavre doar din dorinta de a ajunge unde ne-am propus.

Aceste capcane pe care ni le intindem singuri se desfasoara pana la sfarsitul lunii insa cu atentie dar si consideratie pentru cei din jurul nostru ne vom putea bucura de tot ce are de oferit mai bun si mai frumos luna noiembrie, fara niciun fel de incidente.

Iata si cele patru citate care ne ajuta sa traducem mai impede cele patru etape prin care ne trece aceasta minunata luna a lui noimebrie.

Daca actionezi cu incredere in directia visurilor tale, vei cunoaste un success neobisnuit, in vremuri obisnuite. Henry David Thoreau

Cand ajungi sa iubesti viata vei vedea frumusetea in toate lucrurile posibile. Kahlil Gibran

Cuvantul potrivit poate fi eficient, insa niciun cuvant nu a fost vreodata la fel de eficient ca o pauza la momentul potrivit. Mark Twain

Adevarata seninatate nu inseamna lipsa pasiunii, ci o pasiune stapanita si un elan domesticit. Georges Duhamel

Va doresc sa aveti parte de o perioada in care seninatatea si bucuria sa va insoteasca pretutindeni.

Cu drag,

Adelina

fotografii preluate de pe:
http://favim.com
https://www.consciouslifestylemag.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s