Uncategorized

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Buna,

Pentru ca ai decis sa vizitezi acest site iti vin in intampinare cu cateva informatii care iti pot fi de ajutor.

  1. Site-ul web adelinacanda.com este administrat de KABAKALIKA SRL – cu sediul social in Arad, Piata Catedralei, nr. 1, ap. 12, jud. Arad, cod 310000 – si care are urmatorul Numar de Inregistrare la Regstrul Comertului Timis: J2/896/2019 CUI 39655847.

KABAKALIKA SRL are un capital social subscris si varsat de 200 lei, iar site-ul web – adelinacanda.com – pe care il administreaza ofera informatii din sfera astrologiei si din alte domenii conexe.

  1. Servicii oferite
  • Sedinte de consiliere pentru dezvoltare personala
  • Astrograme
  • Horoscop

Sedintele pentru dezvoltare personala vor avea loc, in urma unei programari prealabile, in cadrul Cabinetului pentru dezvoltare personala – Adelina Canda.  

Atat astrograma cat si horoscopul vor fi trimise clientului in format electronic prin e-mail sau in format tiparit prin posta sau curier, in functie de preferinta acestuia.

  1. Acceptarea termenilor si conditiilor

Utilizarea site-ului adelinacanda.com, cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate precizate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Orice persoana care acceseaza adelinacanda.com este considerata utilizator al site-ul web si va avea acces permanent si nelimitat  la Termenii si Conditiile care stau la baza utilizarii site-ului, pentru a le putea consulta in orice moment.
AdelinaCanda.com isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara notificare prealabila.

  1. Drepturile de autor

Continutul articolelor scrise si publicate pe adelinacanda.com apartin site-ului, in consecinta, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii KabaKalica SRL, care administreaza site-ul ori fara mentionarea sursei, prin indicarea link-ului catre adelincacanda.com Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

  1. Politica de confidenţialitate

KABAKALIKA SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin intermediul formularelor online, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată  şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date KABAKALIKA SRL şi să primească mesaje cu privire la produse şi servicii, concursuri sau orice alte acţiuni editoriale şi de marketing desfăşurate în viitor de catre KABAKALIKA SRL. Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnata la canda.adelina@gmail.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s