Despre mine

Buna,

In primul rand doresc sa iti urez bun venit pe adelinacanda.com si sa iti multumesc pentru alegerea facuta.

Iar acum, permite-mi sa iti adresez cateva cuvinte despre cum a luat fiinta pagina pe care te afli. Sunt absolventa a Facultatii de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii Tibiscus, Timisoara si am o vasta experienta in lucrul cu oamenii.

Dupa finalizarea studiilor universitare, am lucrat pret de cativa ani atat pe pozitia de consilier juridic, cat si pe departamentul de resurse umane in diferite companii – unele dintre ele depasind cifra de 400 de angajati.

Asa se face ca am avut ocazia sa cunosc si mai ales sa lucrez cu diferite tipologi de oameni, aflati pe diferite pozitii – de la muncitori, pana la manageri si directori.

Anii de munca mi-au fost incununati cu o pozitie de manager de resurse umane, pozitie la care in cele din urma am decis sa renunt si sa imi reconfigurez traseul profesional.

Pentru ca iubeam lucrul cu oamenii si imi doream sa ii pot ajuta in adevaratul sens al cuvantului, sa ii aud – dar sa am timpul necesar sa ii si ascult – pasii mi s-au indreptat catre consiliere pentru dezvoltare personala si astrologie.

In prezent, sunt Consilier pentru dezvoltare personala acreditat ANC, iar cu privire la astrologie pot spune cu bucurie ca realizez interpretare de hartii natale (astrograma natale) dar nu numai.

Astept cu drag sa ne cunoastem,

Adelina

KSHD