De ce sunt aici

Buna,

In primul rand doresc sa iti urez bun venit in spatiul acesta si sa iti multumesc pentru alegerea facuta.

Am creat aceasta pagina pentru simplul motiv ca doresc sa fiu alaturi de oameni, pentru ca stiu si simt ca ii pot ajuta sa se descopere, sa-si gaseasca propriile resurse, lumina si bucuria de a trai, de a iubii si a de fi iubit. Viata este cea mai frumoasa, aspra, surprinzatoare si transformatoare scoala in care ne putem afla in acest moment noi toti cei aflati aici.

In freamatul grijilor, teama de nereusita si judecata oamenilor din jurul nostru uitam ca totul sta in noi, in puterea noastra de a iubi, de a gandi frumos despre noi si despre ceilalti, de a privi totul si pe toti cu blandete, de capacitatea noastra de a fi fermi atunci cand trebuie…uitam ca noi suntem totul si totul e in noi.

Oricine a trecut la un moment dat prin etape ale vietii in care aceasta s-a dovedit a fi cea mai aspra scoala din cate exista. Dar oare ce scoala e aceea care sa isi doreasca ca studentii ei sa bata pasul pe loc!?

Stiu faptul ca viata nu este astfel, insa este cu siguranta acel gen de scoala in care doar cei care isi invata lectiile vor trece mai departe cu capul sus si cu inima mareata.

Prin acest site – si nu numai – vin alaturi de voi ca sa va reamintesc ca puterea este la voi, ca sunteti importanti, frumosi, deosebiti, ca aveti valoare pentru ca sunteti valoare.

Astept cu drag sa ne cunoastem,

Adelina

KSHD