Uncategorized

CAPRICORN

22 decembrie – 20 ianuarie

Cu o enorma putere de a suporta, capricornul este ambitios, perseverent si consecvent; isi doreste sa se ramarce prin harnicia sa si sa fie apreciat pentru discretia de care poate da dovada. Maturitatea sa il ajuta in a-si prioritiza foarte bine lucrurile in viata si in a nu renunta indiferent cat de mult se pot complica anumite situatii.

10CAPRICORN
Destul de calculat la zambete, ii plac oamenii veseli, sociabili, vorbareti dar nu si copilarosi, preferand sa se inconjoare de persoane mature, trecute prin viata, cu care o discutie relaxata sa poata deveni usor una profunda. In general, capricornul va evita sa dea sfaturi (chiar si daca au fost cerute) si va aplica deseori regula „ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”. Asadar, un capricorn nu se va baga cu ghetele in sufletul nimanui si nici nu va arunca cu piatra in mod gratuit.


Foarte concentrat pe „a reusi”, capricornul este uneori rece, distant sau chiar absent, putand lasa impresia ca este egoist. In iubire mai pot calca stramb dar, cunoscandu-si foarte bine prioritatile, rareori se dovedeste a fi dispus sa dea pasarea din mana pe cea din gard.

Recomandare: la capitolul rabdare nu te lua la intrecere cu un capricorn decat daca vrei sa pierzi din start
Motto: „Cine poate răbda merge înainte. Răbdarea este amară, dar roadele sale sunt dulci.”— François de La Rochefoucauld
Calitate: perseverenta
Mai are de lucrat la: exprimarea sentimentelor

 

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

7 gânduri despre „CAPRICORN”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s