Uncategorized

LEU

23 iulie – 22 august

Solar, maret, hotarat, cu un aspect fizic atragator si captand atentia ori prin discursuri inflacarate ori prin echilibrul pe care il insufla celor din jur, leul reuseste de fiecare data sa fie in centrul atentiei.

Fire independenta, aventuroasa si cu multa incredere in propria persoana leul va dori mereu sa simta ca este deschizator de drumuri. Ii place sa fie deosebit in tot ceea ce face, fie ca impresioneaza printr-o vitalitate debordanta sau printr-o disciplina riguroasa, intr-un fel sau altul nu va trece neobservat.

5LEU

De asemenea, ii place sa se inconjoare de lucruri fine, rare, scumpe care sa lase de inteles statutul social pentru care a muncit pe branci si cu care nu se jeneaza sa se mandreasca.
Curajul sau de a imbratisa viata este bine cantarit de confortul pe care i-l ofera stabilitatea la care nu vrea sa renunte si care il poate face sa devina repetitiv si extrem de previzibil. Adeseori aceasta stabilitate ia forma familiei pe care si-a cladit-o si pe care o va sustine mereu cu toate resursele sale si din toate punctele de vedere, mergand – in caz de necesitate – pana la sacrificiu personal (mai ales pentru copii).

Tine foarte mult la imaginea sa, in societate alegand mereu sa apara ca o persoana implinita insa tocmai aceasta stralucire de care ii place sa se bucure il poate face uneori sa se departeze de realitate si sa vada totul printr-un filtru care sa il avantajeze.
In iubire mai poate calca stramb dar nu va uita niciodata ca toate drumurile duc acasa.

Motto: „Lumea nu e a celor modești, ci a celor energici.” – Dante Alighieri
Calitate: protectori
De lucrat la: egocentrism

Text protejat de drepturi de autor

Fotografie preluata de pe https://kidtam.com/view/9525

5 gânduri despre „LEU”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s